Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χιμένεθ: "Το καλύτερο ήταν το αποτέλεσμα και το μηδέν παθητικό"

Χιμένεθ: "Το καλύτερο ήταν το αποτέλεσμα και το μηδέν παθητικό"

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Απόλλωνα, αλλά και το μηδέν στην άμυνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

«Το καλύτερο από όλα ήταν το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το μηδέν παθητικό. Είχαμε πολλές φάσεις, αλλά όχι τα κατάλληλα τελειώματα. Υπήρχαν πολλές βαθιές μπαλιές, κάτι που βόλεψε τον Απόλλωνα, αλλά δεν απειληθήκαμε, δεν δεχτήκαμε γκολ και γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος. Είμαι ικανοποιημένος από την ένταση που βγάλαμε, άλλες φορές σου βγαίνει το ματς κι άλλες όχι. Η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν», ανέφερε ο 56χρονος τεχνικός.

Για το ντεμπούτο του Ραντόνια, είπε: «Μαζί με τον Λάτσι νομίζω πως συνθέτουν την πιο νεανική άμυνα στην Ελλάδα. Είναι από 17 ως 19 ετών. Όταν βάζεις έναν νεαρό παίκτη μπορεί να γίνουν λάθη, αλλά πρέπει να δίνουμε τέτοιες ευκαιρίες κοιτάζοντας προς το μέλλον».

Τέλος, για το αν σκέφτεται… μακριά για το Κύπελλο έχοντας χάσει σε διαδοχικούς τελικούς, ανέφερε: «Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον τελικό. Έχουμε έναν επαναληπτικό με τον Απόλλωνα για να κλειδώσουμε την πρόκριση και μετά διαδοχικούς αγώνες. Είναι επιτυχία που φτάσαμε στον τελικό τόσα χρόνια. Χάσαμε, άλλες φορές δίκαια και άλλες όχι».