Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιρόλα: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, όμως αν έρθει πρόταση από τη Μίλαν θα με ικανοποιήσει»

Για την πορεία της καριέρας του και τις φιλοδοξίες του μίλησε ο Λορέντσο Πιρόλα, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να κρύβει την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε μία μεγάλη ομάδα της Ιταλίας.

Όσα είπε ο Πιρόλα, μιλώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Σκιαβόνε:

«Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι. Είμαι χαρούμενος που ακολούθησα και ακολουθώ το μονοπάτι του Ολυμπιακού και ίσως μία μέρα να έρθει η σειρά μου να γίνω βασικός σε μία μεγάλη ιταλική ομάδα όπως η Μίλαν, η Ίντερ ή η Γιουβέντους.

Μέσα στην διαδρομή όλων αυτών ετών έχω μάθει ότι ο καθένας έχει τον δικό δρόμο. Πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου και να περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία.

Είμαι επαγγελματίας και εάν η Μίλαν μου κάνει πρόταση θα το δω με ικανοποίηση. Θα με ικανοποιήσει και θα με κάνει χαρούμενο κάτι τέτοιο. Είμαι οπαδός της Ίντερ από μικρή ηλικία, αλλά όταν μπαίνεις στο ποδόσφαιρο είναι άλλες οι δυναμικές που προκύπτουν και πρέπει να κάνεις την δουλειά σου και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ