Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαστάμος: «Στόχος στη Βουδαπέστη τα ατομικά ρεκόρ»

Με τη συμμετοχή του στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική, ξεκινά αύριο (10/12) ο Απόστολος Παπαστάμος τις υποχρεώσεις του στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που φιλοξενείται στην «Ντούνα Αρένα» της Βουδαπέστης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στα 400μ. μικτή, έχει θέσει ως βασικό του στόχο τη διάκριση σε αυτό το αγώνισμα, όπου είναι και πρωταθλητής Ευρώπης στη μεγάλη πισίνα. Παράλληλα, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στα 200μ. μικτή.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Παπαστάμος ανέφερε:

«Ανυπομονώ πολύ για την πρώτη μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Μετά από μία Ολυμπιακή σεζόν με αρκετό στρες και μεγάλο όγκο προπονήσεων, καταφέραμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για μία ακόμη σημαντική διοργάνωση. Είμαι ευγνώμων που είμαι υγιής, τόσο εγώ όσο και ο προπονητής μου και η υπόλοιπη ομάδα.

Πάμε στη Βουδαπέστη με καθαρό μυαλό και έχοντας κάνει μια καλή προετοιμασία, με στόχο να κυνηγήσουμε τα ατομικά μου ρεκόρ στα 200μ. και 400μ. μικτή. Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε σε ένα καλό πλασάρισμα. Ο στόχος είναι να το ευχαριστηθώ και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ως ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ