Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαδόπουλος: «Όταν βρήκαμε ρυθμό, παίξαμε το δικό μας παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Βοιωτών στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα στις επόμενες επτά αγωνιστικές, με μοναδικό στόχο την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου, που δεν είναι άλλο από την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Δύσκολο παιχνίδι σήμερα, με έναν καλό αντίπαλο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά προβλήματα. Όταν βρήκαμε όμως ρυθμό και παίξαμε το δικό μας παιχνίδι, βγάλαμε φάσεις και ήταν σημαντικό ότι προηγηθήκαμε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στη συνέχεια βρήκαμε χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, τρέξαμε όσο βοηθούσε ο αγωνιστικός χώρος γιατί στη συνέχεια λόγω της βροχής δυσκόλεψε και διαχειριστήκαμε αυτό το σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, κομβική θα την έλεγα, μένουν εφτά παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά για να υλοποιήσουμε το όνειρο μας και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να το καταφέρουμε. Πήρα πολύ σημαντικά μηνύματα από το παιχνίδι και τα κρατάω για εμένα.».

Για τα προβλήματα που έθεσε ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο: «Είμαστε ομάδα που μπορούμε να παίξουμε από πίσω και νομίζω όταν το κάναμε κάθε πίεση ψηλά του αντιπάλου ήταν ευκαιρία να σκοράρουμε. Αυτό κάναμε στο πρώτο γκολ. Η ηρεμία και η ποιότητα μας ήταν πολύ σημαντικά., ξεκουραζόμαστε για το επόμενο κρίσιμο ματς του κυπέλλου, θα δώσω 24 ώρες στους παίκτες μου να το χαρούν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ