Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενισχυμένος κόντρα στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Ενισχυμένος κόντρα στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης να απουσιάζει από την "ασπρόμαυρη" αποστολή για τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, όμως οι Κονατέ και Παπαντωνίου συμπεριελήφθησαν κανονικά σε αυτήν.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long.

Πριν το ταξίδι στην Αθήνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, ανέφερε:

«Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκινάμε την νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολύ υψηλούς στόχους. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία περίοδο με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί περιμένουμε ότι θα βγάλουν μία αντίδραση, πολύ περισσότερο από την στιγμή που παίζουν στο γήπεδό τους. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».