Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με Κωνσταντέλια

Χάνει τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε δύο κρίσιμα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ.

Όπως έκανε γνωστό με ενημέρωσή του ο Δικέφαλος του Βορρά, ο 22χρονος έκανε μαγνητική και τα ευρήματα δικαιολογούν τις μυϊκές ενοχλήσεις, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

Έτσι εκτός από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (04/02, 20:30) ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χάνει και την μάχη της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (08/02, 19:00).

Είναι εύκολα αντιληπτό το μέγεθος της απουσίας του Κωνσταντέλια για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που βασίζει πολλά σε αυτόν. Μεταμορφώνει τον ΠΑΟΚ επιθετικά και τώρα οι ασπρόμαυροι καλούνται να ανταποκριθούν στις δύο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια χωρίς εκείνον.

Έτσι μένει να φανεί αν ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποιήσει σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Πέλκα ή προτιμήσει τον Ζαφείρη, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ