Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλβέρτης: «Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο»

Αλβέρτης: «Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο»

Στην έννοια της οικογένειας που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε σε δηλώσεις του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου για την νέα αρχή που επιχειρείται στον σύλλογο.

«Τα τελευταία 33 χρόνια που ήταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου, τα 30 ήμουν παρών. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι που είναι σπάνιο και μοναδικό. Όχι μόνο επειδή έφερε τρόπαια και τίτλους. Κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που δεν είναι εύκολο. Να δημιουργήσει την έννοια της οικογένειας. Ναι μεν είναι επαγγελματικά, αλλά στο δικό μας μυαλό είναι διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο νέος general manager των «πράσινων» και συνέχισε:

«Έχει δημιουργηθεί μια παναθηναϊκή κουλτούρα. Έχει ξεκινήσει από το παρελθόν και είναι το μέλλον στα 700 παιδάκια που έχουμε στις Ακαδημίες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Την αγάπη και την ενέργειά του. Οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές. Εγώ με τον Δημήτρη δεν βάλαμε ποτέ μπροστά τους τίτλους. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο. Να φτιάξουμε μια παναθηναϊκή ομάδα. Μια ομάδα που θα βγάζει υγεία. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Δεν γίνεται να είμαστε δίπλα της μόνο στα πάνω της. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα κάτω της. Είναι νομοτελειακό αυτό. Εκεί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά που έρχονται από πίσω»