Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρίφτης: «Τιμούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον Παύλο Γιαννακόπουλο» - Παπαπέτρου: «Τουρνουά που γίνεται θεσμός»

Πρίφτης: «Τιμούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον Παύλο Γιαννακόπουλο» - Παπαπέτρου: «Τουρνουά που γίνεται θεσμός»

Στη συνέντευξη Τύπου για το 3ο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην προσφορά του εμβληματικού παράγοντα στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Τιμούμε με την παρουσία μας έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Μία μεγάλη προσωπικότητα που μαζί με την οικογένειά του συνέβαλλαν τα μέγιστα όχι μόνο στην εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ, αλλά συνολικά του ελληνικού αθλητισμού. Είναι πολύ σημαντικό που επανέρχεται το τουρνουά μετά την περσινή περίεργη σεζόν. Θα είναι μία σημαντική εμπειρία για εμάς αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε στην περίοδο προετοιμασίας, προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα μας. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε ότι το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» γίνεται θεσμός και το πιο σημαντικό όλων είναι ο σκοπός του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι ο σκοπός. Είναι ένα τουρνουά αφιερωμένο στον κ. Παύλο που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ κατ’ επέκταση. Είναι τιμή μας να παίζουμε σε αυτό το τουρνουά, το οποίο γίνεται θεσμός. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια καλή σεζόν».