Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα στο Ελσίνκι

«Μισός» θα ταξιδέψει για το πρώτο ματς με την Βίκινγκουρ ο Παναθηναϊκός, καθώς εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντραγκόφσκι και Ουναΐ, πέρα από τους Γεντβάι, Πελίστρι, Βαγιαννίδη και Αράο.

Συγκεκριμένα, ο Ντραγκόφσκι έκανε μόνο γυμναστήριο λόγω του προβλήματος στη μέση που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και στο ματς κόντρα στον Άρη. Από την άλλη, ο Ουναΐ έκανε θεραπεία λόγω αιματώματος στην ποδοκνημική και δεν θα ταξιδέψει στη Φινλανδία.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, εκτός έμειναν οι Αράο, Βαγιαννίδης, Γεντβάι και Πελίστρι, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς έξι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως βασικοί.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αράο, γυμναστήριο ο Ντραγκόφσκι, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πελίστρι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι και Ουναΐ.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για το Ελσίνκι αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπη, Νταμπίζα, Φικάι, Μπρέγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ