Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 5 ευρώ στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη σειρά των ημιτελικών της GBL απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 18:00.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας για την αγάπη, τη στήριξη και την αφοσίωσή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιβραβεύει τους φιλάθλους της για την αγάπη, τη στήριξη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα μας για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, και ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, ορίζει Γενική Είσοδο 5 ευρώ για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (28/05, 18:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο Ημιτελικό της GBL.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας τώρα κι ελάτε να ζήσουμε μία ακόμα “πράσινη” μπασκετική αγωνιστική!

Η παρουσία και η στήριξή σας αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ