Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής – Η αποστολή με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ράφα Μπενίτεθ συμπεριέλαβε τον Κοντούρη σε αυτή και θα τον έχει διαθέσιμο για το ματς, με τον νεαρό άσο να επιστρέφει στη δράση.

Ο Τζούριτσιτς, όπως αναμενόταν, είναι εκτός, καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Σήμερα η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ζαρουρί, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάλμερ-Μπράουν, ατομικό ο Τζούριτσιτς, θεραπεία και ατομικό ο Κάτρης και θεραπεία οι Ντέσερς, Σισοκό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή.

Σε αυτή είναι οι: Λαφόν, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Αντίνο, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ