Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναιτωλικός: Χωρίς απουσίες για το ματς με την Κηφισιά

Χωρίς προβλήματα και με τα ίδια πρόσωπα ταξίδεψε ο Παναιτωλικός στην Αθήνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (26/4, 16:00) στη Νίκαια, για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/4), με τον Παναιτωλικό να πηγαίνει στο παιχνίδι θέλοντας να αφήσει πίσω του τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή δεν παρουσιάζει διαφοροποιήσεις, με τον «Τίτορμο» να διατηρεί τον ίδιο κορμό και να μην αντιμετωπίζει απουσίες ενόψει της αναμέτρησης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αγκίρε, Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπουχαλάκης, Μπρέγκου, Εστεμπάν, Χ. Γκαρσία, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Λομπάτο, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Μλάντεν, Νικολάου, Παρδαλός, Ρόσα, Σατσιάς, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ