Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Όποιος δεν έχει την αρμόζουσα συμπεριφορά, είναι εχθρός του συλλόγου»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο της να προστατεύσει την έδρα του συλλόγου στο κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να μην υπάρξει καμία ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τιμωρία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο αγώνα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στις εξέδρες θα βρεθούν δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοί μας, από τους οποίους η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους τόσο με τη φωνή τους, όσο και με τη συμπεριφορά τους. Η δύναμη της έδρας μας πρέπει να διαφυλαχθεί από όλους μας.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου, το άναμμα πυρσών, η χρήση λέιζερ και η χρήση κροτίδων. Όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να προκαλέσουν άσκοπες διακοπές που σίγουρα δεν βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας μας και, κατ’ επέκταση, να επιφέρουν ακόμα μία τιμωρία στην ομάδα μας!

Απόψε, οφείλουμε όλοι μας να προστατέψουμε το σπίτι του Παναθηναϊκού, τη δύναμή μας. Όποιος δεν έχει την αρμόζουσα συμπεριφορά και θέσει σε κίνδυνο την παρουσία των φιλάθλων μας στα επόμενα καθοριστικά εντός έδρας παιχνίδια, είναι εχθρός του Παναθηναϊκού και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί.

Προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και ταλαιπωρία του κόσμου, γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Όσο νωρίτερα προσέλθετε στο γήπεδο, τόσο καλύτερα θα είναι.
  • Όλοι όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήριο, θα πρέπει απαραίτητα, πριν τον έλεγχο εισιτηρίων, να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση μέσω του gov.gr, ειδάλλως η είσοδός σας στο γήπεδο δεν θα είναι εφικτή.
  • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν μη κάτοχο εισιτηρίου, ακόμα και σε παιδιά.
  • Στο γήπεδο θα λειτουργούν τέσσερις προέλεγχοι για τα εισιτήρια και την ταυτοπροσωπία.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 1, 3, 31, 35 θα διέρχονται από τον προέλεγχο 1-35.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 5, 7 και 29 θα διέρχονται από τον προέλεγχο 4.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8, 9, 10, 11 θα διέρχονται από τον προέλεγχο 8.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13, 15, 17, 19 θα διέρχονται από τον προέλεγχο 12.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων της θύρας 29 μπορούν να διέρχονται από την Πύλη Α και την Πύλη Β.

Ο έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ