Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Ακατάλληλο το ΣΕΦ για προπόνηση πριν το ντέρμπι, στάζει πάλι η οροφή

Οι βροχές των τελευταίων ημερών δημιουργούν προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (20/1) με τον Παναθηναϊκό.

Η οροφή της κεντρικής σάλας του ΣΕΦ εξακολουθεί να στάζει, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να προπονηθεί και έτσι η προετοιμασία για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τους πράσινους αναμένεται, εκτός απρόοπτου, να πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο.

Εκεί γυμνάστηκαν τις τελευταίες ημέρες και οι Γουόκαπ, Ντόρσεϊ που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Ισπανία για τα παιχνίδια με τη Μπασκόνια και τη Ρεάλ, αφού στην κεντρική σάλα υπήρχαν απλωμένα πλαστικά για να προστατεύσουν το παρκέ από τη βροχή, στο οποίο σημειωτέων δεν έχει γίνει καμία εργασία το τελευταίο διάστημα.

Την Παρασκευή (24/1) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Φενέρμπαχτσε για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί και στην ομάδα εύχονται να μην βρέξει μέχρι τότε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ