Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι Κινγκς ετοιμάζονται να αποδεσμεύσουν τον Σάριτς – Προς Ευρώπη ο Κροάτης

Οι Κινγκς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόκτηση του Ντάριο Σάριτς και είναι έτοιμοι να τον αποδεσμεύσουν, την ώρα που η Dubai BC παρακολουθεί τις εξελίξεις περιμένοντας να κινηθεί για την απόκτησή του.

Η ανταλλαγή του Σάριτς με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας καθυστέρησε αρκετά, κυρίως λόγω της επιθυμίας του Λιθουανού να αφήσει το ΝΒΑ και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Τελικά ολοκληρώθηκε το trade, αλλά η συνέχεια δεν κύλησε ιδανικά για τον Κροάτη πάουερ φόργουορντ, που δείχνει να μην «κολλάει» στα πλάνα του Σακραμέντο.

Όπως μεταδίδει το «BuzzSport», οι Κινγκς δεν βλέπουν τον Σάριτς ως κομμάτι του ρόστερ τους για τη νέα σεζόν και σχεδιάζουν να τον αφήσουν ελεύθερο, εξοικονομώντας έτσι χώρο στο Salary Cap. Αυτό ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του 30χρονου στην Ευρώπη, με τη Dubai BC να εμφανίζεται έτοιμη να του κάνει πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ