Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ)

Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στα προημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Conference League το 2024, σε μία ονειρική πορεία με πολλούς σταθμούς για τους οπαδούς τους.

Ένας από αυτούς ήταν και το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, στη βραδιά όπου ο Κωνσταντής Τζολάκης έκανε την εμφάνιση της καριέρας του κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει στην Πόλη με προβάδισμα 3-2 από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως η κανονική διάρκεια και η παράταση τον βρήκαν να χάνει με 1-0, οδηγώντας το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ο Τζολάκης απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των Τούρκων και με σκορ 3-2 ο Ολυμπιακός πήρε την επική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ