Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Ο Ηρακλής φαίνεται να έχει καταθέσει κρούση συνεργασίας στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθώντας να εντάξει στο δυναμικό του ακόμα ένα σημαντικό όνομα στο μεταγραφικό «παζάρι», μετά τον Ντέλετιτς, και να αποτελέσει… κερασάκι στην «τούρτα».

Ο 34χρονος πολυσύνθετος μέσος, με καταγωγή από το Ναύπλιο, έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη ρουμανική Κλουζ, όπου αγωνίστηκε την τελευταία διετία, και τίποτα δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις υπόλοιπες προτάσεις που εξετάζει (κυρίως εκτός συνόρων).

Ο Ταχτσίδης μετρά 25 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, τις ιταλικές Τζένοα, Τσεζένα, Γκροσέτο, Ελλάς Βερόνα, Ρόμα, Κατάνια, Τορίνο, Λέτσε, στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στα Εμιράτα με την Κορ Φακάν και στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φαϊχά.

Με την Κλουζ, σε δύο χρόνια συμμετείχε σε 64 παιχνίδια, σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ