Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μου αρέσει να…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για τους γιους της και την επιθυμία της να σέβονται και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ηθοποιός εξήγησε πως το πιο σημαντικό για εκείνη είναι τα παιδιά της να μεγαλώσουν με τέτοιο τρόπο που να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να εξελίσσονται και να σέβονται τους γύρω τους.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τους γιους της, οι οποίοι είναι 20 και 19 ετών αντίστοιχα, ανέφερε: «Εύχομαι να έχουν μεγαλώσει με έναν τρόπο που να σέβονται και να αγαπούν τον εαυτό τους και τους άλλους», προσθέτοντας ότι θέλει να κάνουν ό,τι αγαπούν και να ακολουθήσουν τον δρόμο που επιθυμούν. Επίσης, μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές τους, διευκρινίζοντας ότι ο ένας γιος της ασχολείται με τις αθλητικές επιστήμες, ενώ ο άλλος με το μάρκετινγκ.

Αναφορικά με τις φήμες για την προσωπική της ζωή και τις συζητήσεις γύρω από το αν είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, η Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε: «Δεν μου αρέσει να συζητιούνται τα προσωπικά μου. Το καταλαβαίνω και το κατανοώ, αλλά δεν σχολιάζω πάνω σε αυτό τίποτα. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ