Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέος… Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό; «Ντου» από Βραζιλία! (ΦΩΤΟ)

Ο Γουίλιαν Αράο δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να έχουν κάνει και κάποιες συζητήσεις όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους, δίχως να έχει προκύψει συμφωνία.

Ο έμπειρος μέσος, πάντως, εξακολουθεί να έχει πέραση στην πατρίδα του και σύμφωνα με το «itatiaia.com.br», η Ατλέτικο Μινέιρο τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της για την αντικατάσταση του Οτάβιο, ο οποίος οδεύει προς τη Φλουμινένσε. Το σχετικό δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζει ότι η ομάδα του Μπερνάρ θέλει να τον αποκτήσει άμεσα, ανάλογα και με τις απαιτήσεις που θα έχει το τριφύλλι.

Φυσικά, από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να πωληθεί κανένας βασικός παίκτης, που έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια. Είναι προφανές πως ο Αράο ανήκει σε αυτή την κατηγορία κι έτσι ο σύλλογος δεν έχει καμία διάθεση παραχώρησής του.

Εδώ, πάντως, έρχεται να δώσει συμπληρωματικές πληροφορίες και το δημοσίευμα της «Globo», που αναφέρει ότι εάν η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί τώρα, μπορεί να πάρει… μετάθεση για το καλοκαίρι. Η Ατλέτικο Μινέιρο δηλαδή μπορεί να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο που απέκτησε και τον Μπερνάρ, φέρνοντάς τον στη Βραζιλία μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Όπως και να ‘χει, όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση των συζητήσεων του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό. Εάν τελικά δεν υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι αποτελέσει παρελθόν, ο επαναπατρισμός του για την Ατλέτικο Μινέιρο αποτελεί ένα πολύ πιθανό σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ