Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ναυάγιο» και στο Τορίνο για τη Μίλαν

Και η κρίση συνεχίζεται στη Μίλαν! Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Φέγενορντ των 10 απουσιών στο Champions League, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχασε στο Τορίνο από την ψυχωμένη ομώνυμη ομάδα (2-1) στην αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Serie A, παραμένοντας 7η και -για την ώρα- εκτός Ευρώπης!

Οι «ροσονέρι» χάνουν στο πρωτάθλημα μετά από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference, Φιορεντίνα, να έχει τη δυνατότητα με διπλό στη Βερόνα την Κυριακή (23/02, 16:00) να τους αφήσει  στο -4!

Άσχετα με το αν θα βγει ή όχι στην Ευρώπη, δεδομένα το σεντόνι του Champions League απομακρύνεται για τη Μίλαν!

Μια Μίλαν που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο θρυλικό «Κομουνάλε» από το πιο απίθανο αυτογκόλ της σεζόν, όταν μόλις στο 5′ ο Μενιάν απομάκρυνε… πάνω στον Τιάο, με την μπάλα από την κόντρα να καταλήγει στα δίχτυα του τέρματός του!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κονσεϊσάο είδε στο 32′ τον Κρίστιαν Πούλισικ να αστοχεί σε πέναλτι!

Οι «ροσονέρι» έφεραν τελικά με πολύ ζόρι το ματς στα ίσα με τον Τίτζανι Ράιντερς στο 74′, η χαρά τους, όμως, κράτησε λίγο, καθώς ο Γκινέιτις σκόραρε δύο λεπτά αργότερα για το 2-1, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην «Γκρανάτα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ