Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπόγρης

Οι ευχές του Γιώργου Μπόγρη για το 2021 με τη φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Μπόγρης  ανέβασε ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram για τη νέα χρονιά, έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του σκύλο, τον Τζούλιους.

«Καλή χρονιά σε όλους και από εμάς! Εύχομαι το 2021 να είναι ξεχωριστό για όλους! Ας συνεχίσουμε να είμαστε υποστηρικτικοί μεταξύ μας και να έχουμε υπομονή κ επιμονή! Κάπως έτσι τα καλύτερα θα έρθουν! Όσο για το 2020 επειδή πότε δεν ήμουν παιδί που έβλεπα την αρνητική πλευρά των πραγμάτων, θέλω να δηλώσω ευγνώμων.

Για την οικογένεια κ τους φίλους μου, που ήταν δίπλα μου περισσότερο από ποτέ, για όσους έδιναν καθημερινά μάχη στα νοσοκομεία για να σώσουν τους συνανθρώπους μου και να μου δώσουν πίσω την παλιά μου καθημερινότητα, για όσους πάλεψαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και έναν κόσμο με κοινωνική αποδοχή, χωρίς ρατσισμό και φασισμό αλλά με ισότητα.

Και τέλος ευγνώμων που αγάπησα και σεβάστηκα λίγο παραπάνω τον εαυτό μου, πολύ σημαντικό να μπορούμε να μας πούμε ένα μπράβο (όχι δημόσια) για ότι έχουμε καταφέρει και να σταματήσουμε να είμαστε άπληστοι που πάντα θα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Η ουσία είναι στα μικρά και το 2020 μας το έδειξε αυτό! Υγεία λοιπόν, αγάπη, χαμόγελα και τα καλύτερα έρχονται».