Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παράταξη Λιόλιου: «Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα»

Παράταξη Λιόλιου: «Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και η παράταξή του, «Δώσε πάσα», νίκησαν στις εκλογές της ΕΟΚ και μέσω χθεσινοβραδινής ανακοίνωσής τους ζητάνε τη συνδρομή όλων για το καλό του μπάσκετ.

Η παράταξη «Δώσε Πάσα» στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα. Μας Δώσατε Πάσα για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και θα το κάνουμε πράξη. 

Από αύριο (σ.σ. σήμερα), όλοι μαζί, βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση, την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ευχόμαστε καλή θητεία σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αλλά και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον αγώνα τους σε αυτήν τη μεγάλη προεκλογική περίοδο.

Τέλος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι επιλέχθηκαν 14 άτομα της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα στο συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη και θα φροντίσουμε να δικαιώσουμε την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τα σωματεία.

Από αύριο (σ.σ. σήμερα), όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ.

ΥΓ. Ηλία, φίλε, σύντροφε και αγνέ μπασκετάνθρωπε, η απουσία σου μας πονά, ειδικά αυτή την ώρα. Ελπίζουμε να μας βλέπεις εκεί ψηλά και να σκας ένα χαμόγελο».