Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mπαρτσελόνα: Γιατί ζήτησε από τον Λεβαντόφσκι να…σταματήσει να σκοράρει…

Αυτό τον καιρό στην Πολωνία έχει κυκλοφορήσει μία βιογραφία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κάποιες αναφορές στο βιβλίο (με τίτλο «Λεβαντόβσκι, ο πραγματικός») έχουν προκαλέσει σάλο και αρκετό σούσουρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο συγγραφέας, Σεμπάστιαν Στασέφσκι, ο Λεβαντόφσκι είχε πριν μερικά χρόνια συνάντηση με πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, κατά την οποία του ζήτησαν να… χαλαρώσει λίγο στο σκοράρισμα.
Οι μπλαουγκράνα είχαν ήδη κατακτήσει τον τίτλο και ο «Λέβα» βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος με 23 γκολ, με ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της “Μπάρτσα” να του είπε: «Ρόμπερτ, θέλουμε από σένα να σταματήσεις να σκοράρεις στις δύο τελευταίες αγωνιστικές».
Αυτό είχε να κάνει με έναν ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πολωνού φορ βάσει του οποίου η Μπάρτσα έπρεπε να καταβάλλει μπόνους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου αν ο ποδοσφαιριστής έφτανε τα 25 γκολ στην πρώτη του σεζόν στη La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ