Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μονακό: Το ευχαριστώ σε Καντζούρη και Χαραλαμπίδη

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον πάγκο της Μονακό, αλλαγές προκύπτουν και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς αποχωρούν και οι άμεσοι συνεργάτες του, Ηλίας Καντζούρης και Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τους δύο προπονητές για την αφοσίωση και την δουλειά που προσέφεραν στο διάστημα παρουσίας τους στην ομάδα:

“Ολόκληρος ο σύλλογος τους ευχαριστεί για τη δέσμευση και τη δουλειά τους”.

Τις προπονητικές ευθύνες αναλαμβάνουν πλέον οι Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι και Σεργκέι Γκλαντίρ, ενώ ο Σίγκιτας Καβαλίουσκας παραμένει κανονικά στην θέση του ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Οι εξελίξεις έρχονται σε μια απαιτητική χρονική στιγμή για την Μονακό, καθώς η ομάδα στρέφει την προσοχή της στην δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρά τις αλλαγές στο τεχνικό της επιτελείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ