Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ουγγαρία – Ελλάδα 0-0

 

38′: Κόντρα της Εθνικής που ξεκίνησε με τον Τριάντη, η μπάλα έφτασε στον Τσιμίκα που από τα όρια της περιοχής εκτέλεσε δυνατά και ο Μπ. Τοθ έδιωξε.

30′: Στην περιοχή των Ούγγρων ο Βαγιαννίδης, γύρισε για τον Τζόλη που προσπάθησε να αποκτήσει πλεονέκτημα με ντρίπλα, αλλά βρέθηκε στο έδαφος και στη συνέχεια δεν μπόρεσε ο Μασούρας.

22′: Εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι από τα αριστερά, έδιωξε δύσκολα ο Τζολάκης.

16′: Ο Ρέντζιτς εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι, αλλά έσωσε ο Κουλιεράκης, καθώς η μπάλα βρήκε πάνω του στο τάκλιν που έκανε.

7′: Μεγάλη ευκαιρία η Ουγγαρία. Ο Ρέντζιτς κάνει τρομερή πάσα στον Σάλαϊ, αλλά ο Τζολάκης του λέει “όχι” διώχνοντας με το αριστερό πόδι.

Άρχισε ο αγώνας.

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τις φιλικές υποχρεώσεις της, καθώς μετά την Παραγουάη καλείται να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Οι ενδεκάδες:

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει φανέλα βασικού στον Τζολάκη, αλλά και στον Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ξεκινάει και ο Ρέτσος αυτή τη φορά αντί του τραυματία Μαυροπάνου, με παρτενέρ τον Κουλιεράκη και στα αριστερά τον Τσιμίκα.

Δίδυμο στο κέντρο οι Κουρμπέλης και Τριάντης, με τον δεύτερο να παίρνει τη θέση του Ζαφείρη που ταλαιπωρείται από ίωση.
Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Παυλίδης, με τους Τζόλη, Μπακασέτα και Μασούρα από πίσω του.

Για την Ουγγαρία ο Μάρκο Ρόσι ξεκινάει με τον Μπ.Τοτ στο τέρμα, τους Μπόλα, Ορμπάν, Νταρντάι, Κέρκεζ στην άμυνα, τους Σέφερ, Βιτάλις στο κέντρο, τον Σάλαϊ στην κορυφή και πίσω του οι Ρέτζιτς, Α.Τοτ και ο σταρ ομάδας Σζομποσζλάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ