Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-2.

Έχουν δωθεί 17 λεπτά καθυστερήσεις.

90+5′ ΓΚΟΛ 3-2. Ο Τσικίνιο πήρε την μπάλα και έξω από την περιοχή και πλάσαρε σωστά για να δώσει προβάδισμα ξανά στον Ολυμπιακό.

Μετράει κανονικά το γκολ

10 λεπτά έχουν περάσει θα έχουμε πολλές καθυστερήσεις.

Το ματς ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Ακόμα περιμένουμε.

Δεν μπορεί να ελεγχθεί κάτι από το VAR, καθώς υπάρχει πρόβλημα.

Περιμένουμε το VAR.

80′ ΓΚΟΛ 2-2. Ο Γκούμας έκανε ένα εναέριο βολέ μέσα από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζολάκη.

Ρόντνεϊ και Καμπελά μέσα. Εκτός Ποντένσε και Κοστίνια.

75′ Μανθάτης και Γκούμας εντός, Λαγιούς και Τσόκαϊ εκτός για τον Λεβαδειακό.

68′ Μέσα Ζέλσον Μαρτίνς και Ντάνι Γκαρθία. Εκτός ο Μουζακίτης και ο Στρεφέτσα.

60′ ΓΚΟΛ 2-1. Απαντάει γρήγορα ο Ολυμπιακός, με τον Τσικίνιο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

58′ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Παλάσιος μετά από ασιτία του Οζμπόλτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

48′ Σουτ του Μουζακίτη έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0.

45′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Ρέτσος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

35′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποντένσε.

18′ Κίτρινη κάρτα στον Ορτέγκα για φάουλ στον Παλάσιος.

11′ Κόρνερ από τον Λεβαδειακό, λάθος έξοδο του Τζολάκη, έκανε το σουτ ο Κωστή αλλά ο Μουζακίτης ήταν εκεί.

Ο αγώνας ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Κοστίνια, Μουζακίτης, Έσε, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Βήχος, Αμπού Χάνα, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσόκαϊ, Τσιμπόλα, Κωστή, Λαγιούς, Παλάσιος, Όζμπολτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ