Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοϊτά: «Ήταν απαραίτητο να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά μίλησε μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό, υπογραμμίζοντας τη σημασία των τριών βαθμών για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο μεσοεπιθετικός από τη Μαυριτανία τόνισε πως το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αφού διεξήχθη ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, γεγονός που έκανε τη νίκη ακόμη πιο σημαντική. «Ήταν απαραίτητο να ξεκινήσουμε με νίκη και το πετύχαμε. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση λόγω της χρονικής συγκυρίας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής στα ζητούμενα του νέου προπονητή: «Η ΑΕΚ είναι διαφορετική σε σχέση με πέρσι και προσπαθούμε όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Χρειάζεται χρόνος, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ