Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κι άλλος έφυγε από την Καλαμάτα…

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του Γενικού και Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι παρελθόν αποτελεί και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης.

Η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε την εξέλιξη, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της προς το πρόσωπο του Τσιμπανάκου για τη συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον μέχρι πρότινος Γενικό και Αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ευριπίδη Τσιμπάνακο, για την πολύτιμη προσφορά του κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Τσιμπάνακος υπηρέτησε τον σύλλογο με αφοσίωση, επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αγωνιστική πρόοδο και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, με αποκορύφωμα την πορεία που επανέφερε την Καλαμάτα στην Super League μετά από 26 χρόνια.

Ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, θέλω προσωπικά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία, τη στήριξη και τη σημαντική του συμβολή σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Η πόρτα της Καλαμάτας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ευριπίδη Τσιμπάνακο και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής του πορείας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλαμάτα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ