Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ισόπαλοι έληξαν Μακεδονικός και Αστέρας Τρίπολης Β΄

Ακόμα μια μεστή εμφάνιση από τον Αστέρας Τρίπολης Β΄, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει όρθιος από τη Νέα Ευκαρπία, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 με τον Μακεδονικό για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι είχε λίγες ευκαιρίες και χαμηλό ρυθμό, με τις ομάδες να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους και να μην ρισκάρουν. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0, αντικατοπτρίζοντας πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μακεδονικός κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του αξιόλογη φάση, με τον Καρτάλη να νικάει τον Χατζηεμμανουήλ στο 49′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Οι Αρκάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 64′ πέτυχαν την ισοφάριση με τον Φερνάντεθ. Έκτοτε, το παιχνίδι επανήλθε σε χαμηλό τέμπο, όπως στο πρώτο ημίχρονο και ολοκληρώθηκε 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο αήττητος Αστέρας φτάνει τους 5 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές, πίσω από τη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχουν το απόλυτο. Ο Μακεδονικός ανεβαίνει στους 4 βαθμούς και την 5η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ