Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Κλείνει» σε έναν από τους «αιώνιους» ο Καββαδάς

«Κλείνει» σε έναν από τους «αιώνιους» ο Καββαδάς

Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει και το θέμα που έχει μπει τώρα μπροστά είναι αυτό του τρίτου σέντερ. Του παίκτη, δηλαδή, που θα βρίσκεται πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Τζεχάιβ Φλόιντ.

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν το όνομα που έπαιζε πολύ γερά για αυτή την θέση από τις αρχές του μήνα. Και στα τέλη αυτού ο 30χρονος σέντερ είναι κοντά στο να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι πράσινοι κατέληξαν στην επιλογή του Καββαδά, με τον Νικαιώτη σέντερ από την πλευρά του να θέλει κι αυτός να βοηθήσει στη προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο πρώην σέντερ του Ηρακλή να γίνει και τυπικά παίκτης του τριφυλλιού και να ολοκληρώσει την τριπλέτα στη θέση «5».

Ο Καββαδάς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ιωνικό Νικαίας για να ακολουθήσει ο Πανιώνιος, ο Ολυμπιακός, ο Αρκαδικός (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για μία σεζόν), ο Άρης, η ΑΕΚ και τα δύο τελευταία χρόνια ο Ηρακλής.