Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Γκόου Αχέντ Ιγκλ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:45 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με στόχο να κάνει το «2Χ2» στην League Phase του Europa League και να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγη ώρα πριν από την σέντρα, λοιπόν, ο Χρήστος Κόντης κατέληξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίριλ Ντέσερς και Φακούντο Πελίστρι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λαφόν, με τους Κυριακόπουλο και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Τουμπά και Πάλμερ-Μπράουν να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τσιριβέγια, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Ζαρουρί και Τετέ στα «φτερά» και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Καλάμπρια, Σιώπης, Σάντσες, Ίνγκασον, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Μπρέγκου, Τζούρισιτς, Λάβδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ