Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλικές δοκιμασίες για «αιώνιους» και Άρη, κόντρα στη Μπούρσασπορ ο ΠΑΟΚ

Σημαντικές μπασκετικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά…

Η δράση στο 7ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” κορυφώνεται την Κυριακή (21/9). Μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν στη Μελβούρνη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Αδελαΐδα 36ερς στην Qudos Bank Arena στο Σίδνεϊ στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ενώ όποιος βρίσκεται στο εξωτερικό μπορεί να το παρακολουθήσει μέσα από το ERT World ή το EuroLeague TV.

Νωρίτερα (09:30, ΕΡΤ Sports 1, EuroLeague TV) η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει τους Σίδνεϊ Κινγκς.

Μάχη νούμερο 2 για τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Basketball Champions League. Μετά τη νίκη επί της Ντέρμπι στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας, ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στον δρόμο του την Μπούρσασπορ (21/9, 16:30, COSMOTE SPORT 5).

Αν οι ασπρόμαυροι πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, τότε στη συνέχεια θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Ρέτζο Εμίλια – Αντβέρπ, με φόντο μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης της FIBA.

Την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΚ, Άρης και Μύκονος (16:30, ΕΡΤ2) θα τεθούν αντιμέτωποι στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου, στο περιθώριο του 6ου τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση ΠεριστέριΠρομηθέας (19:15, ΕΡΤ2).

Τέλος, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του International Basketball Tournament στην Κρήτη (21/9, 20:30, COSMOTE SPORT 4).

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν 2025/26, δηλαδή πριν από το Super Cup (26-27/9) στη Ρόδο.

Νωρίτερα (21/9, 18:00, COSMOTE SPORT 4), στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού, θα παίξουν για την τρίτη θέση του τουρνουά η Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ