Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φεράντο: «Δεν μου άρεσε που ο τερματοφύλακάς μας ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα»

Ο Βόλος δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Κηφισιά, αλλά χάρη σε μια ακόμη καλή εμφάνιση του Μάριου Σιαμπάνη κατάφερε να πάρει το 1-1 στη 13η αγωνιστική της  Super League.

Μετά τη λήξη, ο Χουάν Φεράντο στάθηκε ιδιαίτερα στον τερματοφύλακά του, διατηρώντας όμως και τις ενστάσεις του. Όπως τόνισε, ο Σιαμπάνης ήταν ο κορυφαίος της ομάδας, κάτι που δείχνει πως υπάρχουν σημεία που δεν του άρεσαν στη συνολική εικόνα του Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Φεράντο:

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και είναι απαραίτητο να βρίσκουμε plan b σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί όταν υπάρχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια συνήθως υπάρχει σωματική και πνευματική κόπωση».

Για τον Σιαμπάνη: «Ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και γενικότερα μας έχει βοηθήσει με το ταλέντο του. Βέβαια, δεν μου άρεσε που ο τερματοφύλακάς μας ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ