Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερυθρόλευκος και ο Νίκος Ζουγλής

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ζουγλή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έκανε συνολικά 21 εμφανίσεις με τους Αρκάδες και έχει χριστεί 10 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους για να αγωνιστεί αρχικά με την Β’ ομάδα στην Super League 2.

Θυμίζουμε πως στον Ολυμπιακό Β’ θα αγωνιστούν και οι Έρικ Χάμζα, Πέτρος Κολοκοτρώνης, Κωνσταντίνος Αγγελάκης και Απόστολος Μαρτίνης, που ανακοινώθηκαν επίσης σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Ζουγλή.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 2007, κατάγεται από το Άργος και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο την προηγούμενη σεζόν, 2024-25, είχε συνολικά 21 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στη Stoiximan Super League και το κύπελλο Ελλάδας και μία συμμετοχή με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στη Super League 2.

Νίκο, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ