Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έπλεξε το εγκώμιο της Άρσεναλ ο Γκουαρντιόλα

Το εγκώμιο της Άρσεναλ έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουλβς.

Λίγο – πολύ ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι οι κανονιέρηδες είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή εκτιμώντας ότι μετά από 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι η ώρα να το κατακτήσει.

«Φυσικά. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή. Κοιτάξτε τι κάνει στο Champions League, στο πρωτάθλημα και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι η καλύτερη ομάδα τώρα. Ελπίζω να φτάσουμε κοντά της, να βελτιωνόμαστε και να μας δώσει μια ευκαιρία να την φτάσουμε» ανέφερε και στην συνέχεια σε άλλη ερώτηση που δέχθηκε τόνισε:

«25 χρόνια χωρίς να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τους πάντες στην ομάδα. Νομίζω ότι η ώρα της τελικά έφτασε», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ