
Έληξε χωρίς γκολ το ντέρμπι Αλβανία – Σερβία
Το ντέρμπι στα Τίρανα έληξε χωρίς γκολ, καθώς η Αλβανία με την Σερβία κόλλησαν στο μηδέν για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.
Οι δύο ομάδες πήραν ελάχιστα ρίσκα στο ματς, καθώς πρόσεξαν τα μετόπισθεν περισσότερο από το να γίνουν απειλητικές.
Οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς στο 45+2′, όταν ο Μανάι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Χισάι, όμως ο Πέτροβιτς έπεσε σωστά και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.
Η Σερβία έγινε πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος με τον Θωμά Στρακόσια να επεμβαίνει σωστά στην κεφαλιά του Μίτροβιτς στο 47ο λεπτό. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος σε ένα ματς που δεν έλειπαν και οι εντάσεις, καθώς ο αγώνας διεκόπη τρεις φορές λόγω αντικειμένων από την κερκίδα. Ένα από αυτά βρήκε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Όμως στο φινάλε είχαμε όμορφες εικόνες, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων στο φινάλε του ματς τα είπαν σε πολύ φιλικό κλίμα.