Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση κατασκευής κολυμβητηρίου για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Το ΣΕΦ έχει πλέον περάσει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι δράσεις για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου συνεχίζονται. Η Σταυρούλα Αντωνάκου σε ανάρτηση της πριν λίγο ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά, για την κατασκευή ενός Υδάτινου Πάρκου στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 23.560.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο, τα τμήματα του υδάτινου στίβου των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να αποκτήσουν τη θέση τους, δίπλα στις έδρες τόσο του μπασκετικού όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε φαίνονται δύο πισίνες, μία κλειστή και μία ανοιχτή. Στην ανοιχτή θα υπάρχει μία κερκίδα με σκέπαστρο ενώ στη κλειστή διακρίνονται δύο μεγάλες κερκίδες.

Για το ΣΕΦ

Για το ΣΕΦ

 

Για το ΣΕΦ

Αναλυτικά αναφέρει η Σταυρούλα Αντωνάκου, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Εγκρίθηκε ομόφωνα χθες, απ’ την Περιφερειακή Επιτροπή η εισήγηση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη @nickhardgr ,η Προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του Υδάτινου Πάρκου του ΟΣΦΠ,στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ!
Συγκεκριμένα υπερψηφίστηκε το θέμα ‘Έγκρισης σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» (Σ.Ε.Φ.) και του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» (Ο.Σ.Φ.Π.) για το έργο με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» προϋπολογισμού € 23.560.000,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και ορισμός μελών Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης».
Ακολουθεί η έγκριση απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο των όρων της σύμβασης και οι υπογραφές μεταξύ των συμβαλλομένων μερών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ