Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δραματικά φινάλε σε Bundesliga, Ligue 1, La Liga και Serie A – Τα αποτελέσματα της ημέρας

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίστηκε (07/11) με συναρπαστικά φινάλε, νίκες στις καθυστερήσεις και κρίσιμα γκολ σε Bundesliga, Ligue 1, La Liga και Serie A.

Στη Γερμανία, η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 2-1, έχοντας για χρυσό σκόρερ τον Εμπαγκουλά, ο οποίος με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κουλιεράκης.

Στη Γαλλία, η Ρεν απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, φεύγοντας με σημαντικό διπλό (0-1) από την έδρα της Παρί FC, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στη Ligue 1. Στο 81’, σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Εμπολό ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό τελείωμα έγραψε το 0-1.

Στην Ισπανία, η Έλτσε κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 89ο λεπτό, αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ ισοφάρισε σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ για την 12η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 57′ με τον Άλβαρο Ροντρίγκεθ.

Στην Ιταλία, η Πίζα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, με 1-0 επί της Κρεμονέζε για την 11η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο ομάδες έδειχναν δυσκολία στο δημιουργικό κομμάτι και το ματς έμοιαζε πως δεν θα ξεκολλούσε ποτέ από το μηδέν μέχρι που ο Ιντρίσα Τουρέ στο 75’ σκόραρε με φοβερή κεφαλιά.

Τα αποτελέσματα της ημέρας (07/11):

Bundesliga: Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 2-1 (83′ Στάγκερ, 90’+5′ Εμπαγκουλά – 28′ Σβάγκερ)

Ligue 1: Παρί FC – Ρεν 0-1 (81’ Εμπολό)

La Liga: Έλτσε – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1 (57′ Άλβαρο Ροντρίγκεθ – 89′ Ογιαρθάμπαλ)

Serie A: Πίζα – Kρεμονέζε 1-0 (75’ Τουρέ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ