Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διέλυσε με οκτάρα την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση και συνέτριψε τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 8-1 για τη την αγωνιστική της Bundesliga, προσφέροντας μια ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Φίσερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο στο 15′ ο Πετσίνοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας ελπίδες στην Βόλφσμπουργκ για κάτι καλό.

Φρούδες ελπίδες, καθώς κάπου εκεί πήρε μπρος η μηχανή της Μπάγερν Μονάχου και δεν σταμάτησε ποτέ. Στο 30′ ο Λουίς Ντίας έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και στο 50′ ο Ολίσε το 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γεντς με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Ραφαέλ Γκερέιρο να σκοράρει στο 68′ για το 5-1 και τον Χάρι Κέιν να προσθέτει το έκτο γκολ στο 69′, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το πέμπτο.

Στο 78′ ο Ολίσε έκανε το 7-1 και στο 88′ ο Γκορέτσκα διαμόρφωσε το τελικό 8-1, ολοκληρώνοντας μια βραδιά απόλυτης κυριαρχίας κόντρα στην ομάδα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος έζησε ένα από τα χειρότερα βράδια της καριέρας του.

Τα νούμερα προκαλούν δέος: 63 γκολ σε 16 αγωνιστικές, διαφορά τερμάτων +51, καμία ήττα στην σεζόν και απολογισμός 14 νικών και 2 ισοπαλιών για την ομαδάρα του Κομπανί.

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται στο +11 από την δεύτερη Ντόρτμουντ, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ έμεινε στους 15 στην 15η θέση, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ