Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Δένει Μαγκουάιρ και Μέινου η Γιουνάιτεντ» (ΦΩΤΟ)

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Κόμπι Μέινου για την ανανέωση των συμβολαίων τους, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν με το ένα… πόδι εκτός ομάδας, έχουν εξελιχθεί σε βασικά στελέχη της φετινής πορείας των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της Premier League και διεκδικούν την παρουσία τους στη League Phase του Champions League.

Η εικόνα τους άλλαξε σημαντικά το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα να παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο και τους ίδιους να έχουν καθοριστικό ρόλο, γεγονός που οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να προχωρήσει σε συζητήσεις για την παραμονή τους.

Ο 20χρονος Μέινου είχε βρεθεί εκτός πλάνων και εξεταζόταν ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο, ενώ ο Μαγκουάιρ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, φαινόταν επίσης πιθανό να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Ωστόσο, η αγωνιστική τους παρουσία το τελευταίο διάστημα ανέτρεψε τα δεδομένα, με αμφότερους να έχουν καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα και να αποτελούν βασικές επιλογές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Μέινου, που δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2027 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αναμένεται να λάβει πρόταση επέκτασης έως το 2031 με αυξημένες αποδοχές, ενώ στον 33χρονο Μαγκουάιρ θα προταθεί νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Τη φετινή σεζόν ο Μαγκουάιρ μετρά δύο γκολ και μία ασίστ σε 19 συμμετοχές, ενώ ο Μέινου έχει καταγράψει τρεις ασίστ σε 23 εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ