Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρυσή Μπάλα: Αυτόν επέλεξε για το βραβείο ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που ψηφίζει

Η απονομή της Χρυσής Μπάλας για το 2024 προκάλεσε τεράστιο ντόρο και αιτία ήταν το γεγονός πως ο Ρόδρι ψηφίστηκε ως ο μεγάλος νικητής αφήνοντας δεύτερο στην σχετική ψηφοφορία τον Βινίσιους.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος αρκετοί δημοσιογράφοι, με τον Μάνο Σταραμόπουλο να είναι ο μόνος εκπρόσωπος από την Ελλάδα.

“Για μένα ήταν μεγάλο ατόπημα που απουσίαζε η Ρεάλ. Από φέτος που υπάρχει συνεργασία του France Football με την UEFA, δεν υπήρχε περίπτωση να διαρρεύσει τίποτα προς το έξω τις προηγούμενες ημέρες. Είδατε ότι η Marca έγραφε ότι νικητής θα είναι ο Βινίσιους.

Τεράστιο λάθος του Πέρεθ που έδωσε την εντολή να μην παρευρεθεί κανείς, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει και το 0-4 από την Μπαρτσελόνα και τα “γκάζια” που έβαλε στον Αντσελότι. Κατά τα άλλα ήταν μια φανταστική διοργάνωση σε έναν φανταστικό χώρο” τόνισε με δηλώσεις του, για να αποκαλύψει κατόπιν και την δική του ψήφο:

“Εγώ, πάντως, ψήφισα Βινίσιους και μετά Ρόντρι, αλλά δεν θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα” υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ