Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ: Έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 37-31 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της Handball Premier.

Το ματς ήταν χορταστικό με ωραίο ρυθμό και πολλά γκολ. Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά, προσπαθώντας να χτυπήσει με γρήγορες επιθέσεις και μέχρι το 15′ διατηρούσε μια διαφορά δύο γκολ, όμως με δύο γκολ του Φερρά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 10-10.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 16-17 στο 26′.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν μια διαφορά που κράτησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Ιωνικός.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 23/04 στις 17:00 στο Κλειστό της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

  • Ολυμπιακός. – Ιωνικός
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αραμπατζής 3, Μπούτος, Παναγιώτου 12, Μπάρος 5, Ραντόγισιτς, Περίν 1, Αντωνιάδης, Κουκουλάς 6, Γκαρέν 1, Κολοβός, Τουρέ 1, Πεϊσότο 1, Στούμπερ 5, Ριμπέ, Ματέους, Τοριάνι 2.

ΠΑΟΚ (Χαράλαμπος Ανανιάδης): Λαδάκης, Ελευθεριάδης, Παπαβασίλης 1, Τεμελκόφσκι 6, Νικολαΐδης 1, Ιωάννου, Μουράντ, Μπουμπουλέντρας, Ορφανουδάκης, Μπάτζιος 1, Δομπρής 1, Τριανταφυλλίδης, Άρσιτς, Φεράς 10, Σμπίμπ 5, Σαλέμ 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ