Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Χαλάει του Αλφαρέλα στον Άρη»

Αβέβαιη παραμένει η μεταγραφή του Μιγκέλ Αλφαρέλα στον Άρη, καθώς σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα η συμφωνία που φαινόταν να προχωράει έχει πλέον «κολλήσει».

Μπορεί ο προπονητής της πολωνικής ομάδας να είχε επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης αποχώρησε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν διαφορετική εικόνα. Οι «κίτρινοι» φαίνεται πως έχουν στραφεί και σε άλλον ποδοσφαιριστή για την ίδια θέση.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι η προσφορά προς τον Αλφαρέλα τροποποιήθηκε με χαμηλότερο μισθό σε σχέση με τις αρχικές συζητήσεις, ενώ αλλαγές έγιναν και στους όρους προς την πολωνική ομάδα. Ως αποτέλεσμα, οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός είχε αγωνιστεί το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στη Super League με τη φανέλα της Καλλιθέας, όπου σε 17 συμμετοχές σημείωσε 9 γκολ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ