Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπάσκετ Γυναικών: Λύγισε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Την δεύτερη διαδοχική του νίκη και συνολικά 14η στην φετινή σεζόν πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (11/02) ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα της Φρόσως Δρακάκη λύγισε τον μαχητικό ΠΑΟΚ με σκορ 78-73 στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, στο ντέρμπι που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες χρειάστηκαν ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, όπου με επιμέρους σκορ 22-9 πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο ροζ φύλλο.

Κορυφαία του Ολυμπιακού ήταν η Ράμπερ με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ οι Τζόνσον και Καρλάφτη πρόσθεσαν 18 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για τον Δικέφαλο του Βορρά, οι Μπαντού και Γουίλιαμς ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 17 πόντους η καθεμία.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκες παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-3, ενώ ο ΠΑΟΚ, με 5-11, βρίσκεται στην ένατη θέση του πίνακα.

Ολυμπιακός (Δρακάκη): Νικολοπούλου 7, Γούλφολκ 2, Καρλάφτη 13(3), Κριβάσεβιτς 2, Δίελα, Μπενέκη 6, Κολλάτου 12, Τζόνσον 18, Ράμπερ 18(2), Ντάλα.

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Τσιχλάκη 2, Κυπριανού 7(1), Γουίλιαμς 17(3), Γιαννούδη, Βιντσιλαίου, Ράτζα, Μέιμπρεϊ 13(2), Παπαϊωάννου 3(1), Μανίς 12(1), Μπαντού 17(2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ