Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: «Δεν νομίζω να παίξουν Γουόκαπ και Βιλντόζα στην διαβολοβδομάδα»

Ο Προμηθέας έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 77-74 στην Πάτρα, χάρη στον τρομερό Μιλουτίνοφ και τα μεγάλα σουτ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση των Τόμας Γουόκαπ, Λούκα Βιλντόζα και Μουστάφα Φαλ που απουσίασαν.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι η προσπάθειά μας δεν ήταν ούτε καν ικανοποιητική, όχι καλή. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς παίξαμε χωρίς ταχύτητα, χωρίς να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, χωρίς να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ, χωρίς να έχουμε καλές συνεργασίες.

Δεν νομίζω ο Βιλντόζα να παίξει στην διπλή αγωνιστική. Είναι σοβαρό το διάστρεμμα που έχει. Ούτε ο Γουόκαπ νομίζω ότι θα παίξει. Αυτοί που ήμασταν εδώ συν τον ΜακΚίσικ και τον Φαλ θα πάμε» ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ