Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αταμάν: «Στο πρώτο ημίχρονο περπατούσαμε»

Ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό, στάθηκε στα διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του κατά τη διάρκεια των δύο ημιχρόνων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε φορά μετά από διαβολοβδομάδα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας, οπότε είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα.

Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε μπάσκετ, απλά περπατούσαμε στο παρκέ. Ο Κολοσσός έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, έπαιξε σπουδαία, ειδικά στην επίθεση με πολλά τρίποντα, ενώ στην άμυνα ήταν επιθετικός.

Στο δεύτερο μέρος, όταν αντιληφθήκαμε ότι ρισκάραμε να χάσουμε τον αγώνα, αρχίσαμε να παίζουμε επιθετικά με τον δικό μας τρόπο και βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ