Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσαϊρέλης

Τσαϊρέλης: «Μας πλήγωσε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στάθηκε στα πολλά λάθη του Αρη συνολικά στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του πολύ βελτιωμένη εικόνα που έχει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Για τον αγώνα: «Ειδικά το πρώτο ήταν πολύ κακό. Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και επιτρέψαμε στο Ολυμπιακό να μας βάλει στον ρυθμό του. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Τα καταφέραμε μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν ήταν αρκετό».
 
Για το παιχνίδι Κυπέλλου: «Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Να ξεκινήσουμε από άμυνα και να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια».

Για τους 80 πόντους που δέχθηκε η ομάδα: «Στην επίθεση έχουμε ταλέντο αλλά πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Τις ημέρες που δεν θα βάζουμε πολλούς πόντους, πρέπει να περιορίζουμε την επίθεση της αντίπαλης ομάδας».

Για τον αγώνα με τη Βόννη: «Εχουμε αυτοπεποίθηση παρά την ήττα. Κοιτάμε τη νίκη ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη δική του γενικότερη καλή εικόνα στα τελευταία τρία παιχνίδια: «Η χρονιά είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορείς να είσαι σταθερός. Εγώ δεν ξεκίνησα καλά τη χρονιά, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Ετσι είναι το μπάσκετ».