Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απέρριψε τη Μίλαν και παραμένει στο MLS

Ο Χέουνγκ μιν Σον αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη «ρήτρα Μπέκαμ» και θα παραμείνει στη Λος Άντζελες FC, προετοιμαζόμενος για το Μουντιάλ, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Evening Standard».

Ο 33χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Τότεναμ για να μετακομίσει στην MLS με τη Λος Άντζελες FC, σε μεταγραφή 23 εκατ. ευρώ, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής μετρά 10 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σον είχε πρόταση να αγωνιστεί στη Μίλαν με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά την απέρριψε, θέλοντας να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Η «ρήτρα Μπέκαμ» πήρε το όνομά της από τον Άγγλο σταρ που είχε αφήσει το 2009 τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για να παίξει δανεικός στη Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ