Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αντιπρόταση της ΑΕΚ σε Γκρέμιο για Ελίασον»

Οι διαπραγματεύσεις για τον Νίκλας Ελίασον συνεχίζονται, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ, τη στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι ο 29χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ έχει δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Βραζιλία.

Η Γκρέμιο και η Σάντος συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να αποκτήσουν τον Ελίασον, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Ένωσης.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων Ντιόγκο Ρόσι και Φιλίπε Κούνραθ, η Δευτέρα ενδέχεται να είναι καθοριστική για την υπόθεση, καθώς η Γκρέμιο φέρεται να έχει στα χέρια της την αντιπρόταση από την ΑΕΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν οι δύο ρεπόρτερ, η Ένωση φέρεται να έχει ζητήσει από τη Γκρέμιο το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, αν και είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες ότι ο Δικέφαλος θα εισερχόταν σε διαπραγματεύσεις με αντάλλαγμα πάνω από 6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ