Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανατροπή στην ανατροπή με Τζάκσον (ΦΩΤΟ)

Μετά από συνεχείς ανατροπές και αβεβαιότητες, ο δανεισμός του Νίκολας Τζάκσον στη Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως οδεύει σε αίσιο τέλος. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (31/8), όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή ήταν σε κίνδυνο.

Η Μπάγερν είχε ενημερώσει τον Σενεγαλέζο επιθετικό να επιστρέψει στο Λονδίνο, όμως μετά από νέο κύκλο διαπραγματεύσεων βρέθηκε η χρυσή τομή που θα επιτρέψει τελικά τον δανεισμό του Τζάκσον στη γερμανική ομάδα. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες συμφώνησαν ξανά για δανεισμό με ελαφρώς αυξημένο ενοίκιο σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία, το οποίο θα ανέλθει στα 16,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, στο deal συμπεριλαμβάνεται οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία αυτή τη φορά θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα μετά από απαίτηση της Τσέλσι. Η αποδοχή των Βαυαρών στους σχετικούς όρους επέτρεψε τη μετακίνηση του Σενεγαλέζου στο Μόναχο και τη λήξη ενός πολυτάραχου σίριαλ, που θα ολοκληρωθεί στο φινάλε του μεταγραφικού παραθύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ